Wegens groot succes komt de Amerikaanse band Imagine Dragons dit jaar opnieuw naar Nederland. Op zaterdag 25 augustus brengt de band hun EVOLVE World Tour naar GelreDome in Arnhem. Ticketverkoop via Ticketmaster.

De tour staat in het teken van hun album EVOLVE, die begin dit jaar van start ging met optredens door Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het aankomende concert van Imagine Dragons in GelreDome volgt op de show in de Ziggo Dome begin dit jaar die gelijk uitverkocht raakte en lovende kritieken ontving. 

Support act: de Vaccines


Grote drukte verwacht vanwege vol evenementenweekend Arnhem

In verband met diverse evenementen wordt het erg druk in en om Arnhem. Wil je niet in de file staan? Maak dan samen gebruik van de voordelige NS Zomertoer. Dit is een retourtje vanaf elk station in Nederland naar Arnhem voor maar  € 14,50 per persoon (alleen te koop vanaf 2 personen voor € 29,-) Je kunt deze treintickets bestellen via de volgende link:

https://bit.ly/2uQLBwz


Hapje eten vooraf?

Horecaplein
Vanaf 15.00 uur is ons gezellige horecaplein geopend. Je kunt hier terecht voor een snack, een lekker drankje of een volledige maaltijd. Ook na afloop van het concert is het horecaplein geopend.