Justin Timberlake 24 augustus in GelreDome 

Hij scoorde wereldhits met nummers als Cry Me A River, SexyBack, What Goes Around… Comes Around, Love Never Felt So Good (met Michael Jackson) en Can’t Stop The Feeling!. Timberlake’s laatste tournee was de alom bejubelde The 20/20 Experience World Tour, die in 2013 en 2014 wereldwijd zorgde voor uitverkochte arena’s en stadions. Hij trad, alweer voor de derde keer, op tijdens het meest bekeken muzikale evenement van het jaar, de Pepsi Super Bowl LII Halftime Show.

Bekijk voor alle informatie over de tournee www.justintimberlake.com, Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/justintimberlake.

Tijdschema

18.00 uur deuren open
20.00 uur support act
20.30 uur pauze
21.00 uur Justin Timberlake
23.00 uur verwacht einde

Let op aanvang concert is een hafl uur later dan op de ticket staat. Tijden zijn onder voorbehoud en kunnen door de artiest gewijzigd worden.

 

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 125, € 95, € 90, € 75 en € 45 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). 


Grote drukte verwacht vanwege vol evenementenweekend Arnhem

In verband met diverse evenementen wordt het erg druk in en om Arnhem. Wil je niet in de file staan? Maak dan samen gebruik van de voordelige NS Zomertoer. Dit is een retourtje vanaf elk station in Nederland naar Arnhem voor maar  € 14,50 per persoon (alleen te koop vanaf 2 personen voor € 29,-) Je kunt deze treintickets bestellen via de volgende link:

https://bit.ly/2uQLBwz


Hapje eten vooraf?

Horecaplein
Vanaf 15.00 uur is ons gezellige horecaplein geopend. Je kunt hier terecht voor een snack, een lekker drankje of een volledige maaltijd. Ook na afloop van het concert is het horecaplein geopend.

Grand Café

Wil je iets uitgebreider eten? Reserveer dan een tafel in ons Grand Café op de 3e etage. Wij serveren een drie-gangen menu inclusief 2 consumptiemunten voor € 35,-

Helaas is het Grand Café volgeboekt.