Mega Piraten Festijn in GelreDome
 

Op zaterdag 8 december is de jaarlijkse afsluiting van de Piratenfeesten in GelreDome.

Het programma:

15.00 uur - horeceplein buitenterrein geopend
17.30 uur - deuren geopend
18.45 uur - aanvang Mega Piraten Festijn
23.00 uur - eind show

Meer informatie over dit evenement kun je vinden op https://www.megapiratenfestijn.nl

Horecaplein buitenterrein

Goed nieuws voor de vroege vogels zaterdag. Om 15:00 uur barst namelijk al het feest los op het gezellige horecaplein voor GelreDome. Hier kun je namelijk genieten van de Mega Meezingmiddag van RadioNL en met optredens van Alwin, Mick Harren, Jan Spel en José Sep. Entree is gratis.

In en rondom GelreDome is voor aanvang van het evenement volop gelegenheid om lekker te eten en te drinken. Op ons horecaplein vind je een gevarieerd assortiment van o.a. koude en warme dranken, luxe broodjes en lekkere frieten. 

Lockers / Kluisjes

Op het buitenterrein van het Gelredome staan aan beide zijden van het stadion kluisjes/lockers, zodat u uw jas/tas veilig kunt opbergen. Kluisjes kosten € 6,00 per kluisje, +€ 5,- borg die u tegen inlevering van de sleutel terugkrijgt. U kunt ongeveer 2 a 3 winterjassen kwijt in een kluisje. 

Vervoer en parkeren

Vertrek op tijd van huis om de drukte voor te zijn. Wees slim en koop vooraf online met € 2,50 korting een parkeerkaart voor het terrein van GelreDome of één van de andere parkeerterreinen. Koop hier je parkeerkaarten online of betaal €15,- bij het oprijden van het terrein.
Vanaf 14.00 uur rijden er pendelbussen vanaf station Arnhem CS naar GelreDome.

Betalen in GelreDome

Je rekent je consumpties bij GelreDome af met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart is verkrijgbaar bij de automaten en/of bemande kassa’s (ook op het buitenterrein). Je kunt de Wallet inclusief tegoed zowel contant als met Credit Card of PIN betalen. De Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome geldig. Klik hier voor meer informatie over de Wallet.