TRAVIS SCOTT BRENGT DE 'UTOPIA CIRCUS MAXIMUS WORLD TOUR' NAAR GELREDOME OP VRIJDAG 28 JUNI 2024

Travis Scott brengt de Utopia Circus Maximus World Tour naar GelreDome op vrijdag 28 juni 2024. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10:00 via ticketmaster.nl

Na zijn uitverkochte Noord-Amerikaanse UTOPIA - Circus Maximus Tour en het recordbrekende nummer 1 album UTOPIA, zal Travis Scott's UTOPIA - Circus Maximus Tour deze zomer doorgaan met 12 arena- en stadiondata, waaronder een show in GelreDome op 28 juni.

In UTOPIA bevindt de voor een Grammy® genomineerde Travis Scott zich op het toppunt van zijn kunnen als performer, songwriter, producer en medewerker, waarmee hij opnieuw bewijst dat niemand klinkt als Travis. Het blijft hem verankeren als de belangrijkste muzikale vernieuwer van de cultuur en wordt aangekondigd als het ‘album van het decennium’.


Travis Scott: Utopia - Circus Maximus World Tour

Vrijdag 28 juni | GelreDome
Aanvang: 20:00 | Entree: Vanaf €62,72 (incl. servicekosten)


Tickets:

  • Tickets voor de show van 28 juni zijn reeds verkrijgbaar via ticketmaster.nl.
  • Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement. Bezoekers van alle leeftijden dienen in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Leeftijd:

  • Voor dit evenement is geen minimum leeftijd. We adviseren fans onder de 16 altijd om onder begeleiding van volwassene een evenement of concert te bezoeken.

Tassenbeleid:

  • Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Klik hier voor de vervoeropties tijdens Travis Scott

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Arnhem CS staan er pendelbussen voor je klaar, dit kost €5,90 voor een retourticket die je alleen per pin kunt betalen.

Meer info over dit optreden vind je op: mojo.nl/travisscott