PARTNERS

Om optimaal service te kunnen verlenen aan gebruikers en bezoekers van het evenementencomplex, werkt GelreDome samen met diverse partners.


BAM Techniek regio Oost

BAM Techniek heeft de complete klimaattechnische en sanitaire installaties in GelreDome gerealiseerd en is al sinds 1997 verantwoordelijk voor het onderhouden van deze installaties. BAM Techniek draagt zo zorg voor het feit dat bezoekers van GelreDome tijdens concerten, bedrijfsfeesten, voetbalwedstrijden, congressen en overige evenementen van een aangenaam duurzaam klimaat en goede sanitaire voorzieningen kunnen genieten.

Meer informatie op: www.bamtechniek.nl


SMB Willems

Wij zijn een familiebedrijf in de schoonmaakdienstverlening. Bijna 50 jaar na de oprichting werken we nu met ruim 500 medewerkers dagelijks aan schone en representatieve gebouwen. Als regionaal bedrijf zijn we klein genoeg om een uitstekende kwaliteit en flexibiliteit bij onze opdrachtgevers te garanderen. Toch zijn we ook groot genoeg om continu te investeren in professionaliteit, opleidingen, certificeringen en inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie op: www.smbwillems.nl


BUD

THE KING OF BEERS IS FINALLY HERE. Bud, dat wereldwijd bekend staat als the King of Beers is 's werelds grootste biermerk. Het begon in 1864 als droom van Adolphus Busch, toen samen met zijn schoonvader Eberhard Anheuser de Anheuser-busch company oprichtte. Gedreven door zijn pioniersgeest reisde hij maanden door Europa om de laatste brouwtechnieken te bestuderen. In 1876 perfectioneerde hij het Bud-recept. Vandaag de dag wordt het nog volgens dezelfde kwaliteitsnormen gebrouwen en in meer dan 85 landen gedronken. De smaak van Bud wordt gekenmerkt door zijn 'smooth taste', een zacht en verfrissend pilsener. Bud wordt gebrouwen met rijst- en gerstmout en een minimale hoeveelheid hop. De geprononceerde smaak is ten dele te danken aan het feit dat het bier vier weken wordt gerijpt op beukenspaanders. Bud wordt met 100% hernieuwbare elektriciteit gebrouwen. De ideale serveertemperatuur van Bud is 3 graden celsius.


Vrumona

GelreDome schenkt de frisdranken van Vrumona, zoals Pepsi Max, 7UP, Sisi, Royal Club, Climax, JOY en Sourcy. Vrumona streeft ernaar een betrouwbare, service georiënteerde en innovatieve organisatie te zijn, waarbij de consument centraal staat. Daarbij is Vrumona dé partner die meer omzet uit de categorie frisse dranken beoogt te realiseren voor haar klanten.

Meer informatie op: www.vrumona.nl


GelreDome Publiekshoreca

GelreDome Publiekshoreca staat voor vers, kwaliteit, service, bereiding ‘on the spot’ en snelle uitgifte.


Smit & Dorlas

De missie van Smit& Dorlas is duidelijk: de beste koffie maken. Dat doen ze al sinds 1822. Smit&Dorlas is er op gebrand om constant perfecte smaken en aroma's te creƫren. Van koffieplant tot branderij. Ze weten precies wat er nodig is. Daarom smaakt koffie van Smit & Dorlas zoals koffie moet smaken. Gebrand op genieten.

Meer informatie op: www.smitdorlas.nl


LOC7000 FAB & PaySystems

GelreDome voert de publiekshoreca uit in een joint venture met evenementenorganisatiebureau LOC7000 en haar labels FAB en PaySystems. Elk evenement voor iedere bezoeker tot een unieke beleving maken, dat is waar GelreDome en LOC7000 voor staan. FAB levert maatwerk op het gebied van publiekscatering voor ieder evenement. Genieten van kwalitatief goed eten en drinken geeft het evenement de gewenste meerwaarde en bepaalt in grote mate het succes van een evenement. PaySystems levert betaalsystemen van ontwerp tot uitvoering en staat voor helder en snel betaalgemak voor de bezoeker. PaySystems is onlosmakelijk verbonden met efficiënte publiekscatering afgestemd op doelgroep en locatie van een evenement.


Convention Bureau

GelreDome is aangesloten bij Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen - advies en ondersteuning bij de organisatie van bijeenkomsten in regio Arnhem Nijmegen.

Meer informatie op: Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen