Justin Timberlake kondigde aan dat hij zijn The Man Of The Woods Tour ook naar Europa brengt. In Nederland geeft hij twee concerten: op 15 juli in de Ziggo Dome in Amsterdam en op 24 augustus in het GelreDome in Arnhem. De kaartverkoop voor beide concerten begint maandag 12 februari om 10.00 uur.
 

Volgend op zijn langverwachte album Man Of The Woods en zijn epische Pepsi Super Bowl LII Halftime Show-optreden kondigt Justin Timberlake zijn tourdata aan in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor zijn The Man Of The Woods Tour. 

Timberlake’s nieuwe studioalbum Man Of The Woods kwam vrijdag 2 februari uit. Al sinds zijn eerste soloalbum Justified uit 2002 is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Daarna volgden de albums FutureSex/LoveSounds (2006), The 20/20 Experience en The 20/20 Experience - 2 of 2 (beide in 2013), elk multi-platinum en goed voor miljoenen verkochte exemplaren. Hij scoorde wereldhits met nummers als Cry Me A River, SexyBack, What Goes Around… Comes Around, Love Never Felt So Good (met Michael Jackson) en Can’t Stop The Feeling!. Timberlake’s laatste tournee was de alom bejubelde The 20/20 Experience World Tour, die in 2013 en 2014 wereldwijd zorgde voor uitverkochte arena’s en stadions. Hij trad, alweer voor de derde keer, op tijdens het meest bekeken muzikale evenement van het jaar, de Pepsi Super Bowl LII Halftime Show.

Bekijk voor alle informatie over de tournee, tickets en VIP pakketten www.justintimberlake.com

Aanvang: 19.30 uur | Entree: € 125, € 95, € 90, € 75 en € 45 (excl. servicekosten)
 

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/justintimberlake.


De kaartverkoop voor het concert start maandag 12 februari om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). Van woensdag 7 februari 10:00 uur tot zondag 11 februari 17:00 is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale www.ticketmaster.nl/americanexpress.

Leden van The Tennessee Kids Fan Club kunnen zich ook aanmelden voor een speciale voorverkoop van tickets. Voor meer informatie over The Man Of The Woods Tour VIP-pakketten en kaartverkoop, zie https://vip.justintimberlake.com


Dit concert vanuit een van onze skyboxen (loges) bekijken?
Neem contact met ons op via sales@gelredome.nl voor de mogelijkheden.