Superster Céline Dion komt na een afwezigheid van bijna tien jaar weer naar Nederland.

De Canadese die met nummers als 'The Power Of Love', 'Think Twice' en natuurlijk Titanic-ballad 'My Heart Will Go On' de wereld veroverde geeft op vrijdag 23 juni in het kader van haar 'LIVE 2017' tour een exclusieve show in GelreDome. In het voorpgrogramma staat Véronic DiCaire. 


Kaartverkoop

Dit concert is inmiddels uitverkocht.

Wil je dit concert meemaken vanuit een skybox?

Dan is dit concert de uitgelezen kans om je (zakelijke) relaties te ontvangen in een van onze skyboxen met een all in arrangement inclusief dinerbuffet en dranken.
Je bent vanaf 17.30 uur van harte welkom in onze VIP lounge voor een luxe drie gangen diner buffet. Je stoelen zijn gelegen op het balkon van een van onze loges op de 4e en 5e etage. Na afloop van het concert is er nog een gezellige naborrel met live muziek. Alle hapjes en dranken (Hollands assortiment) tijdens de ontvangst zijn inclusief. 
Arrangementen zijn € 298,- per persoon exclusief BTW.

Skybox arrangementen zijn nog verkrijgbaar
Mail voor vragen en boekingen naar sales@gelredome.nl


 

 

 

Busreizen vanuit héél Nederland naar Celine Dion:
Vanuit maar liefst 150 vertrekplaatsen in Nederland vertrekken er luxe touringcars naar het concert van Celine Dion op vrijdag 23 juni 2017. Alle touringcars parkeren naast het GelreDome waardoor je binnen no-time binnen staat! Tickets boeken doe je gemakkelijk en snel online via Event Travel.

Links


Promotievideo