Programma

Op zaterdag 10 juni 2017 is het zover: de 43e editie van de EO-Jongerendag! Kom samen met 25.000 anderen naar GelreDome om samen te zingen, te bidden, feest te vieren en stil te staan bij het thema "Fear not"

De buitenmarkt is vanaf 11.00 uur geopend.
Deuren van GelreDome openen om 12.00 uur.
Het eerste deel van het hoofdprogramma is van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het tweede deel start om 18.30 en is om 21.00 uur afgelopen. 

Tijdens het hoofdprogramma treden o.a. op Lindz West, Captial Kings, Hawk Nelson en Philip Hanna.
Kijk voor meer informatie over het programma op 

https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/programma/


Consumpties afrekenen met de GelreDome Wallet

Op de EO-Jongerendag is het niet alleen genieten van een uitgebreid programma, maar ook van heerlijk eten en drinken! Je rekent je consumpties bij GelreDome af met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart is verkrijgbaar bij de automaten en/of personele kassa’s. Je kunt de wallet inclusief tegoed zowel contant als met Credit Card of PINpas betalen.

De GelreDome Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome geldig. Je kunt de wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Zo kun je eenvoudig je bestellingen terug zien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het event terug laten boeken naar je rekening.Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,-


Kaartverkoop

Tickets zijn te koop voor € 10,- voor EO leden/BEAM supporters en € 15,- voor niet leden via de website van BEAM

https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/tickets/