Tijden:
Zaal open: 15:00 (met DJ!)
Aanvang show: 16:30
Einde show: ±18:00

Tickets:
– €17,50 (ex €3,25 servicekosten)
– Incl. gratis Snollebollekes muts (krijg je direct bij binnenkomst)

Leeftijd:
– Vanaf 6 jaar.
– Kinderen onder 14 alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassen persoon.
– Volwassen personen alleen toegestaan als begeleiding van één of meerdere kinderen.

 

Familievriendelijke show

Al járen ontvangt het team achter Snollebollekes vele vragen of de jongere kinderen óók eens een Snollebollekes show kunnen bijwonen. Ook het afgelopen jaar werd organisator Matrixx bedolven onder deze verzoeken. “Nu ik zelf ook onlangs vader ben geworden, kán ik er niet meer omheen, dus hebben we met het team overlegd en kunnen we nu met trots deze familieshow presenteren!”, aldus Snollebollekes.

Op de woensdagmiddag zal het volume in het GelreDome wat lager zijn, duurt de show geen 3 uur maar 1,5 uur en komen er andere gastartiesten op het podium. Maar natuurlijk zal Snollebollekes zelf het meest op het podium te vinden zijn! Hij heeft voor de familieshow ook MAAN, Monique Smit, Gebroeders Ko, Alpenzusjes en DJ Maurice uitgenodigd; en heeft misschien nog wel wat verrassingen in petto!

TESTEN VOOR TOEGANG

Let op! Voor dit event gelden i.v.m. het Corona-virus speciale en extra regels! Dit is nieuw voor jou, maar óók voor ons. Bereid je daarom zo goed mogelijk voor; zo help je ons en jezelf om er een mooi feestje van te maken!

Voor dit evenement heb je een geldig corona-toegangsbewijs nodig (iedere bezoeker vanaf 13 jaar) . Dit kan een negatieve testuitslag zijn van een GRATIS spoedtest, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs waarmee u aantoont dat u hersteld bent van corona. 

  • Wanneer je volledig gevaccineerd bent hoef je je niet meer te laten testen. Wel moet je via de Corona Check app je vaccinatiebewijs kunnen aantonen middels een QR code. Deze QR code wordt gescand bij binnenkomst in combinatie met een geldige legitimatie. Dit betreft de Nederlandse QR-Code.
  • Een GRATIS Coronatest moet maximaal 24 uur voor aanvang van Snollebollekes Live in Concert afgenomen zijn, door een erkende testlocatie speciaal voor evenementen. Een afspraak maken voor Snollebollekes Live in Concert is mogelijk via: www.testenvoortoegang.nl
  • Ook een negatieve Coronatest moet via de Corona-Check-app worden aangetoond middels een QR code.
  • Zonder volledige vaccinatie of negatieve testuitslag zal de toegang tot Snollebollekes Live in Concert ontzegd worden.
  • Testen bij een erkende testen-voor-toegang locatie wordt door de overheid vergoed en is dus voor jou ALTIJD GRATIS!
  • Heb jij een test nodig om naar het feest te komen? Plan dan vanaf twee weken voor de concertdatum jouw test in.
  • Neem een geldig identiteitsbewijs mee: een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Zonder identiteitsbewijs kom je het Gelredome niet in!
  • Meer informatie vind je op www.testenvoortoegang.nl.
  • Ook de buitenlandse Corona-check apps zijn geldig.