Kaarten alleen online verkrijgbaar

Super Deck - Staanplaatsen €43,75 alleen e-ticket
Staanplaatsen veld €39,75 alleen e-ticket
Zitplaatsen €19,25 alleen e-ticket

Bestel je e-tickets

Ontdek ook het VIP arrangement!

Festival informatie

Locatie: Gelredome Arnhem
Zaal open: 17:15 uur
Aanvang MPF: 18:30 uur
Eind: 23:00 uur

 

Minimumleeftijd: We hanteren geen minimum leeftijd, echter onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken, neem je ID kaart mee.
OV: Houdt dan station Arnhem Centraal aan. Vanaf 14.00 uur rijden er pendelbussen van en naar GelreDome. Een pendelbuskaartje kost € 5,50 (retour) en is te koop op het station.
Rookbeleid: Roken in GelreDome niet toegestaan. Er lopen teams in burger rond en beveiliging zal hierop handhaven.
Route & Parkeren: Zorg dat je op tijd van huis vertrekt om eventuele drukte voor te zijn. Koop vooraf online met € 2,50 korting een parkeerkaart voor het terrein van GelreDome of één van de andere parkeerterreinen. Klik op de volgende link: Koop je parkeerticket.
Muntjes: Je rekent je consumpties bij Gelredome af met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart is verkrijgbaar bij de automaten en/of bemande kassa’s (ook op het buitenterrein). Je kunt de Wallet inclusief tegoed zowel contant als met Credit Card of PIN betalen. De Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome geldig. Je kunt de Wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Zo kun je eenvoudig bestellingen terug zien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het concert je tegoed terug laten boeken naar je bankrekening. Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,- Je kunt de GelreDome Wallet helaas niet vooraf bestellen. Gebruikte Wallets die je nog in bezit hebt van een ander event of het Piratenfestijn van vorig jaar kunnen wel thuis opgewaardeerd worden via de wallet website. https://wallet.gelredome.nl/nl/
Food: Kom op tijd naar GelreDome en kom alvast in de stemming op het gezellige horecaplein op het buitenterrein. Je kunt hier naast een drankje ook terecht voor verschillende snacks en maaltijden. In en rondom GelreDome is voor aanvang van het evenement volop gelegenheid om lekker te eten en te drinken. Op ons horecaplein vind je een gevarieerd assortiment van koude en warme dranken, luxe broodjes, lekkere frieten. Er is voor ieder wat wils.
Kluisjes: Het is niet toegestaan om dikke jassen mee het veld op te nemen. In GelreDome is geen garderobe, maar bij de hoofdingang en ingang PQ zijn kluisjes beschikbaar. Deze kosten €9,- en er passen meerdere jassen in. Heb je een tribuneplek? Dan mag je jas wel mee naar binnen.
Huisregels: Bekijk hier het huisreglement