Parkeer gratis bij een zakelijke bijeenkomst

Wanneer je GelreDome bezoekt voor een vergadering, seminar of workshop dan kun je gebruik maken van één van de circa 4.000 gratis parkeerplaatsen op ons terrein. Entree is via de hoofdingang. Houdt op het parkeerterrein rechts aan en parkeer het dichtst bij de hoofdingang op de secties Arnhem of Madrid. Klik hieronder voor een uitgebreide routebeschrijving.

Ik ga naar een evenement met de

Bespaar de autorit en organiseer een busreis

Bespaar de autorit naar GelreDome en overweeg een georganiseerd busreis. Hiermee wordt je de volledige zorg voor de heen en terugreis uit handen genomen. Klik hieronder om te kijken of er voor het evenement dat jij wil bezoeken ook georganiseerd vervoer wordt aangeboden.

Samen rijden

Heb jij nog een plekje over in de auto? Geef deze dan op via de pop-up van Slinger op deze pagina. Zoek je nog een lift? Kijk dan of er nog een plek bij jou in de buurt beschikbaar is. Zo helpen we elkaar op weg en het is beter voor het milieu.

Sneleentaxi

Je profiteert van scherpe tarieven, tot wel 70% goedkoper dan de meterprijs. Wat je bestemming ook is, sneleentaxi brengt je ernaar toe. Het bestellen van je taxi doe je gemakkelijk online.

MINDERVALIDEN

Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen indien mogelijk een plaats dicht bij GelreDome toewijzen. Een plaats nabij de ingang kan niet gegarandeerd worden.

Meer

KISS AND RIDE

Kom je bezoekers van een evenement brengen en halen? Navigeer naar Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem, en de verkeersregelaars verwijzen je verder.

CREW

Kom je werken bij een evenement dan kun je parkeren naast GelreDome. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een parkeerkaart uitgereikt door je werkgever. Ben je niet in het bezit van een parkeerkaart moet deze op locatie worden gekocht.

Meer