Vergaderen en meer

Begin een workshop langs de lijn van het voetbalveld van GelreDome of vergader met uitzicht op de zaalvloer, de plaats waar de evenementen gehouden worden. Een vergadering, receptie, seminar of workshop wordt in GelreDome een compleet nieuwe ervaring dankzij de entourage van een internationaal bekend evenementencomplex, maar ook vanwege de juiste catering en service. GelreDome heeft diverse ruimtes voor verschillende bijeenkomsten en groepsgroottes en is zodoende geschikt voor gezelschappen van 8 tot 40.000 personen. Van een gezellige borrel in een van onze loges (skyboxen) met 10 personen tot een seminar op de tribune voor 500 personen, het kan allemaal. GelreDome is eenvoudig te bereiken, zowel via openbaar vervoer als met de auto. Bovendien beschikken wij over bijna 4.000 eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

GelreDome Zakelijk video impressie


Kijkje achter de schermen

Even een uurtje er tussen uit om wat nieuwe energie op te doen? Verras je gasten met een rondleiding achter de schermen van GelreDome door onze enthousiaste gidsen. Voel je even extra VIP in een skybox, of topsporter als je in de kleedkamer zit, bewonder de bekers in het Home of History en loop door de gang waar ook Madonna, Prince en Justin Bieber gelopen hebben. In een uur tijd weet je alle ins en outs van het gebouw, Vitesse en de evenementen. Geen uur de tijd? Geen probleem we kunnen de rondleiding ook inkorten tot een speciale highlight tour van 30 minuten door alleen het hoofdgebouw. Ook kunnen we voor u een technische rondleiding verzorgen waarbij de nadruk ligt op de speciale installaties van het gebouw zoals het uitschuifbare veld, de koude-warmte opslag, de zonnepanelen en de ketelinstallatie. 

Alleen een rondleiding boeken?

Heeft u alleen interesse in een (kinder) rondleiding, dan kunt contact opnemen via de site van Vitesse https://www.vitesse.nl/nl/rondleiding