TIJDSCHEMA
15.00u - Horecaplein open
18.00u - Deuren open
20.00u - Start eerste deel van de show
21.30u - Pauze
22.00u - Start tweede deel van de show
22.45u - Verwacht einde

*Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest.

LET OP: ER WORDT GROTE DRUKTE VERWACHT OP DE WEGEN IN EN ROND ARNHEM. VERTREK RUIM OP TIJD VAN HUIS EN VERMIJD DE SPITS.

In en buiten GelreDome zijn diverse horecapunten waar verschillende food items verkrijgbaar zijn, zoals friet, diverse snacks of een broodje schnitzel. Op het gezellige horecaplein op het buitenterrein kan je voorafgaand aan een evenement of concert een hapje eten of iets drinken. Er is hier ook een leuke bierenbar met o.a. Leffe Blond, Hertog Jan en Weizener.

Betalen op het horecaplein, bij de barren en bij de horecaoutlets in GelreDome kan met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart reken je af met PIN of contant geld en je kunt zelf bepalen welk bedrag je erop zet.

BEKER RECYCLE SYSTEEM
In GelreDome werken we met een beker recycle systeem. We zien het als onze verantwoordelijkheid om een bezoek aan GelreDome duurzamer te maken. Zo willen we ervoor zorgen dat de materialen die we gebruiken zo goed mogelijk kunnen worden gerecycled. Hoe dit werkt lees je hier: https://gelredome.nl/nl/over-gelredome/bekerretoursysteem