Monster Jam®, 's werelds grootste, luidste en beroemdste monster truck tour, komt in 2024 terug naar Arnhem met nog meer actie, races en stunts! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden zien hoe de 5000 kilo wegende trucks, zoals Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon®, grenzen verleggen en de aarde doen opspatten tijdens de Race-, Skills en Freestyle wedstrijden op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Alsof dat nog niet genoeg is komen ook de Freestyle motorcrossers (FMX) mee om de meest gewaagde sprongen uit te voeren.

De Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken, handtekeningen te verzamelen en meer! (Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, alleen in combinatie met een ticket voor de show.)

Neem je familie en vrienden mee naar dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke spektakel!

Let op: er mogen geen tassen mee naar binnen die groter zijn dan een A4. Er zijn tijdens dit evenement ook geen kluisjes of garderobe aanwezig. 

KOOP TICKETS : https://www.monsterjam.com/nl-NL

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Arnhem CS staan er pendebussen voor je klaar, dit kost €5,90 voor een retourticket die je alleen per pin kunt betalen.

Bestel hier je bustickets!