Na het grote succes van de mega hit ‘Engelbewaarder’, de top 40 hit ‘Hier Mag Alles’ en het winnen van een Edison Award, is het tijd voor een nieuwe mijlpaal. Op zaterdag 9 november staat Marco Schuitmaker in GelreDome. De zanger zal samen met zijn live band een avondvullend concert geven. Verwacht een fantastisch show met gastoptredens van o.a. Jan Smit, Donnie Outsiders en vele anderen.


Tickets

De kaartverkoop start op donderdag 28 maart om 08.00. Kaarten zijn te koop via Ticketmaster.

Waar kan ik kaarten kopen?

  • Kaarten zijn te koop via Ticketmaster.nl.

Moet ik mijn kaartjes printen of kan dit ook op mijn telefoon?

  • Het kan zowel op papier als op je telefoon.

Ik wil tickets kopen maar ik wil bij mijn vrienden zitten.


Praktisch

Hoe werkt de GelreDome Wallet?

  • In GelreDome betaal je niet met cash/pin of muntjes, maar met de GelreDome Wallet. Dit is een soort creditcard die je bij één van de kassa’s kunt krijgen zodra je deze opwaardeert.

    Met het tegoed op deze pas betaal je dan bij de bar of bij de foodkraampjes. Na afloop kun je via wallet.gelredome.nl gemakkelijk je overgebleven geld terugstoren op je rekening.

Is er een minimumleeftijd?

  • Nee, er is geen minimumleeftijd verbonden aan het concert. Wel raden wij aan om bij kinderen onder de zestien jaar een begeleider mee te nemen.

Reizen met het OV?

  • Bekijk 9292.nl voor alle laatste updates rondom het vervoer naar GelreDome.
  • Vanaf Arnhem CS staan er pendelbussen voor je klaar, dit kost €5,90 voor een retourticket die je alleen per pin kunt betalen.

Overige vragen

Staat je vraag er niet tussen?

 

Klik hier voor meer informatie!