HET IS LUID, HET IS KRANKZINNIG…HET IS TERUG!

Monster Jam®, het meest spectaculaire evenement op vier wielen voor de hele familie, komt terug naar het Gelredome in Arnhem!

Gelredome | 3 & 4 december 2022

Pit Party – 10.30 – 12.00 uur

Monster Jam – 13.00 – 15.00 uur

Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. Zie hoe wereldberoemde monster trucks, waaronder de legendarische Grave Digger®, 12-voudig wereldkampioen Max- DTM, El Toro Loco® en Megalodon®, alle grenzen in snelheid en skills verleggen op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. 

Krijg bovendien een extra adrenaline kick van de freestyle motorcrossers (FMX) met hun halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen.

Het plezier begint al voor het evenement begint bij de Monster Jam Pit Party. Bekijk de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij, ontmoet de coureurs en crew, verzamel handtekeningen, maak foto’s, krijg inzicht in hoe deze trucks zijn gebouwd en beleef onvergetelijke activiteiten voor alle leeftijden.

Laat al je verwachtingen thuis en neem je familie en vrienden mee naar dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke spektakel!

This is As Big As It Gets! THIS. IS. MONSTER JAM.

  • Tickets vanaf € 22,=
  • Voordelige Family Packs voor 4 personen vanaf € 75,=
  • Pit Party tickets € 10,=, alleen te koop als upgrade op een gewoon toegangsticket. Beperkte beschikbaarheid.

 

Check MonsterJam.nl voor meer informatie en ticket verkoop.