TRAVIS SCOTT BRENGT DE 'UTOPIA CIRCUS MAXIMUS WORLD TOUR' NAAR GELREDOME OP VRIJDAG 28 JUNI 2024

Travis Scott brengt de Utopia Circus Maximus World Tour naar GelreDome op vrijdag 28 juni 2024. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10:00 via ticketmaster.nl

Na zijn uitverkochte Noord-Amerikaanse UTOPIA - Circus Maximus Tour en het recordbrekende nummer 1 album UTOPIA, zal Travis Scott's UTOPIA - Circus Maximus Tour deze zomer doorgaan met 12 arena- en stadiondata, waaronder een show in GelreDome op 28 juni.

De volgende etappe van de tour is bedoeld om fans mee te nemen naar een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring en begint op 28 juni in Nederland in GelreDome en gaat verder door het Verenigd Koninkrijk en Europa, met stops in Polen, Zwitserland, Frankrijk, België, Italy, Tsjechië, alvorens op 27 juli in Frankfurt, Duitsland te eindigen.

Van elk verkocht kaartje gaat 1 euro naar de Cactus Jack Foundation, een liefdadigheidinstelling met een missie om de jeugd in Houston te verheffen door middel van speelgoedacties, beursprogramma's voor HBCU-studenten en het betalen van uitgaven voor onderwijs en creatieve inspanningen.

Travis zijn veelgeprezen album UTOPIA was de best verkochte hiphoprelease van 2023, stond vier weken lang op nummer 1 in de Billboard Top 200 en vergaarde wereldwijd meer dan 50 miljard streams. Bovendien noemde Spotify UTOPIA het meest gestreamde album in de eerste week van 2023, en bevestigde Apple Music de grootste streams van een album op de eerste dag in 2023.

In UTOPIA bevindt de voor een Grammy® genomineerde Travis Scott zich op het toppunt van zijn kunnen als performer, songwriter, producer en medewerker, waarmee hij opnieuw bewijst dat niemand klinkt als Travis. Het blijft hem verankeren als de belangrijkste muzikale vernieuwer van de cultuur en wordt aangekondigd als het ‘album van het decennium’.

Over Travis Scott:
De toekomst is van Travis Scott. De inwoner van Houston, die altijd voorop loopt, is niet alleen een leider op het gebied van muziek, maar ook op het gebied van mode, cultuur en meer. De achtvoudig GRAMMY® Award-genomineerde artiest, ontwerper, stijlicoon, acteur, producer en oprichter van Cactus Jack platenlabel heeft de koers van hiphop veranderd met een stoet van baanbrekende albums en spraakmakende moves. Als teruggave lanceerde Travis de Cactus Jack Foundation als een liefdadigheidinstelling met een missie om de jeugd in Houston te verheffen door middel van speelgoedacties, beursprogramma's voor HBCU-studenten en het betalen van uitgaven voor onderwijs en creatieve inspanningen.

Travis Scott: Utopia - Circus Maximus World Tour

Vrijdag 28 juni | GelreDome
Aanvang: 20:00 | Entree: Vanaf €62,72 (incl. servicekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 mei om 10:00. Meer info over dit optreden vind je op:mojo.nl/travisscott