Verhoeven bevestigde eerder dit jaar zijn positie bovenop de troon van het kickboksen toen hij drie top tien zwaargewichten in één nacht versloeg om de GLORY Heavyweight Grand Prix te winnen, de zwaarste competitie in vechtsporten.

De 35-jarige is al bijna tien jaar ongeslagen in GLORY, won maar liefst negentien opeenvolgende gevechten in 's werelds grootste kickbokspromotie en heeft een recordaantal van elf titelverdedigingen.

Nu zal hij zijn wereldtitel nog een keer op het spel zetten in december en zijn tegenstander zal worden beslist op GLORY 95 op 21 september, wanneer de nummer één gerangschikte Levi Rigters (18-2, 8 KO) het opneemt tegen de wilde en onvoorspelbare fanfavoriet Bahram Rajabzadeh (69-3, 61 KO) in een titeleliminator van vijf ronden.

Rigters ontmoette Verhoeven na twee slopende oorlogen in de finale van de GLORY Grand Prix in maart, waar hij de kampioen bijna stopte met een draaiende backfist en sindsdien op zoek is naar een rematch.

Ondertussen heeft Rajabzadeh een doorbraakjaar achter de rug in GLORY met talloze hoogtepunten, maar hij moet het nog opnemen tegen Verhoeven, een gevecht dat fans van kickboksen en vechtsporten over de hele wereld zeggen dat het een droomgevecht is.

"Elk gevecht is een test en ik ben hier om te bewijzen waarom ik nog steeds koning ben", zei Rico Verhoeven. "Levi sloeg me de vorige keer neer, maar ik won de wedstrijd. Hij is gevaarlijk, maar zolang ik bovenop zit, blijft de riem bij me. Levi heeft potentieel, misschien zelfs een toekomstige kampioen, maar niet zolang ik de leiding heb. Bahram praat groots en had zijn momenten in het toernooi, maar praten is goedkoop. Als hij Levi verslaat, kan hij bewijzen dat de hype echt is. 21 september zet de toon aan, maar op 7 december in het GelreDome wordt het allemaal geregeld. COLLISION 7 wordt onvergetelijk!"

Fans kunnen zich registreren voor de COLLISION 7 voorverkoop door hier te klikken. Alle ticketinformatie en verkoopdata worden binnenkort bekend gemaakt.