Op zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23,00 uur, staat Gelredome in Arnhem in het teken van een jubileum: 25 Year Rainbow in the Sky. Dat kondigde Paul Elstak zojuist aan in de Verrückte Halbe Stunde van 538. Het stadionconcert belooft zijn grootste show ooit te worden. Daarmee brengt hij een ode aan zijn succes en zet hij een kroon op zijn carrière. De show, het eerste DJ-concert in GelreDome sinds 2007, is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. In de komende weken worden namen van gastartiesten bekend gemaakt. De kaartverkoop start op 6 juni.
Meld je snel aan via : www.rainbowinthesky.nl

Paul Elstak kijkt uit naar zijn jubileumshow: “Met het jarenlange succes van Rainbow in the Sky en het feit dat het 25 jaar geleden is dat deze track is uitgebracht, is dit het moment om het groots te vieren. Wat is dan een betere plek dan GelreDome? Daar zijn de middelen aanwezig om een spectaculaire show te laten plaatsvinden, waar mensen jaren later nog over praten. Je mag dit unieke concert niet missen. Er komen diverse verrassende en speciale optredens van verschillende artiesten, met wie ik al heb samengewerkt of ga samenwerken.”

In 1987 werd Paul Elstak aangenomen als resident Hiphop DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij samen met de Nederlandse House pionier Peter Slagthuis en deze periode is het absolute begin van Paul Elstak’s carrière. In dezelfde tijd bracht hij met de groep Holy Noise een reeks releases op het platenlabel Hithouse van Peter Slaghuis, met als hoogtepunt het nummer ’James Brown is still alive’ in 1991 dat op nummer 8 stond in de top 40. 

Na Holy Noise richtte Paul Elstak het Forze DJ Team op, waarmee hij een trio vormde met DJ Panic en DJ Lars. Zijn kledinglijn ‘Forze’ raakte in die tijd enorm populair onder de gabbers. In 1992 zag Rotterdam Records het levenslicht. Meerdere singels bereikten de Nederlandse Top 40 maar ‘Rainbow in the Sky’ was veruit het grootste succes. Het platenlabel is inmiddels opgeheven.

In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label: Offensive Records. Tot op de dag van vandaag brengt hij op dit label Hardcore muziek uit in zijn eigen unieke stijl. Mede dankzij de revival van Happy Hardcore en de talloze Nineties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore ook weer bezig gaan houden met Happy Hardcore.

Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film New Kids Turbo uit en op 26 maart 2011 won hij een Rembrandt Award voor Beste Titelsong met dit nummer. Op 12 mei 2011 kreeg hij voor hetzelfde nummer een gouden plaat uitgereikt.

Een paar jaar geleden produceerde Paul Elstak samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk de tracks ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’, die beiden grote hits werden in 2017. ‘Kind van de Duivel’ scoort triple Platina in Nederland en België en ‘Engeltje’ dubbel Platina.