Landgoed Hotel Groot Warnsborn

De voorpret en het nagenieten is nog nooit zo mooi geweest.

 

Voor een concert of evenement al voorpret hebben in het heerlijke rijks monumentale Landgoed Hotel Groot Warnsborn en na afloop ervan heerlijk nagenieten? Dat kan bij ons heel goed!

In ons klassieke landhuis vindt u alles wat u nodig heeft om uw beleving naar een hoger niveau te tillen. Naast een overnachting bieden we natuurlijk ook graag de mogelijkheid om een hapje te eten voor de wedstrijd of het concert uit. Of heerlijk nog even wandelen of iets op het terras gebruiken.

Landgoedhotel Groot Warnsborn is namelijk gesitueerd op de rand van de Veluwezoom op een landgoed van 750 hectare. Dit eeuwenoude landgoed is rijk aan verborgen plekken en biedt vele mogelijkheden tot wandelen en fietsen. En toch slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem en dus ook niet ver van het Gelredome.

In het hotel vindt u ons gerenommeerde restaurant “La Belle Source”. Hier kookt chef kok Luuk van Rennes op hoog niveau met bekende en verrassende producten. Wij serveren het liefst gerechten die geïnspireerd zijn op de seizoenen en wat wij om ons heen zien. Deze modern Franse keuken is een must voor iedereen die van lekker eten houdt.

Kijk bij ons op de site voor de mogelijkheden of bel met onze receptie en laat onze bekwame medewerkers de overnachting of arrangement boeken die het beste bij u past.

Wij verwelkomen u graag!

www.grootwarnsborn.nl