Wat en waar?
Direct naast GelreDome op het parkeerterrein staat vanaf vrijdag 31 juli t/m zondag 23 augustus een grootse zomerkermis met veel verschillende attracties waarmee jong en oud zich heerlijk kunnen vermaken. Of je nu van spektakel houdt of gewoon van een heerlijke kermislekkernij wil genieten; voor iedereen is er wel wat te beleven. De hoogste Booster, een 35 meter hoge zweefmolen, de Tornado en vele attracties voor kleinere kinderen zijn aanwezig.  Een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Het terrein is gratis toegankelijk. 

De Mega Zomer Kermis is geopend van 13.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds.
Let op: entree tot het terrein geopend tot 22.30 uur. 

Naast de suikerspin, de churros en de snoepkraam zijn er ook frites, diverse snacks en drankjes te verkrijgen. Het meenemen van eigen eten en drinken op het kermis terrein is niet toegestaan. 

Hoe kom ik er?
Voor de bezoekers zijn er twee grote parkeerterreinen vrij gehouden direct naast de kermis. Parkeertarief  is 
EUR 5,- per auto en kan alleen met PIN afgerekend worden.  Navigeer naar: Batavierenweg 25, 6841 HN, Arnhem.

Wij vragen een ieder om het OV zoveel mogelijk te ontlasten en de zomerkermis te bezoeken met eigen auto, fiets of scooter. Een (onbewaakte) fietsenstalling vind je direct links voor de kermis ingang. 

Coronaproof genieten 

Intake
Om het bezoek aan de zomerkermis voor iedereen zo veilig mogelijk te maken vragen wij onze bezoekers om voor het betreden van het terrein een intake formulier in te vullen met een gezondheidscheck.
Dit formulier vul je in per huishouden waarna je toegangsbandjes ontvangt waarmee je het kermisterrein kunt betreden. Het formulier kun je ter plaatse invullen of voor de snelheid vast hier downloaden en ingevuld meenemen. 
Om een eventueel contactonderzoek mogelijk te maken vragen wij je NAW gegevens in te vullen, welke we maximaal 1 maand zullen bewaren, alleen voor dit doel. Deze gegevens worden daarna vernietigd. 

1,5 meter
Op het terrein staan de attracties dusdanig opgesteld dat er optimale ruimte is om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Waar nodig maken we éénrichtingverkeer en duidelijke looproutes. Op het terrein zijn diverse hand desinfectiepunten. Doordat het een afgehekt terrein is kunnen we zorgen dat het nooit te druk wordt. Hierdoor kan het wel voorkomen dat wij je vragen om even te wachten voor je het terrein op kunt. 

Gezondheidsklachten?

Bij verkoudheidsklachten en/of koorts bij jezelf en/of bij je huisgenoten vragen we je bezoek uit te stellen.