Na een daverende kerstshow afgelopen jaar zal Music Show Scotland op 29 december 2018 opnieuw te zien zijn in het Gelredome. 

Deze editie van Music Show Scotland krijgt dit jaar de titel ‘Auld lang Syne”.  Dit betekent vrij vertaald “vervlogen tijd” en zal de rode draad zijn van het nieuwe showprogramma. In Nederland kennen wij dit lied van “Wij houden van Oranje”. Bij deze show is er een mooie gastrol weggelegd voor misschien wel één van de bekendste orkesten van Nederland: Het Jostiband Orkest. 

Ook dit jaar wordt er weer groots uitgepakt. Een schitterend decor, meer dan 200 pipers, drummers, dansers, orkestleden, zangers en zangeressen zorgen voor een onvergetelijke middag vol muziek, zang en dans. Er is een gevarieerd programma samengesteld met verrassende elementen. Naast diverse solisten zullen ook de Ulftse Nachtegalen voor u optreden. Samen met sopraan Mathanja Kornelissen zullen zij o.a. een prachtige versie van “Avé Maria” zingen. Ook “Hallelujah” , een schitterende versie met pipes, zal dit jaar niet ontbreken.

Losse tickets zijn exclusief verkrijgbaar bij de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl of 0900-9203). Daarnaast zal travelpartner Oad volledig verzorgde busarrangementen aanbieden met opstapplaatsen door heel Nederland (www.oad.nl of 0547-28 44 88). Koop uw tickets alleen bij bovengenoemde partners om teleurstelling te voorkomen.

Meer informatie is te vinden op www.musicshowscotland.nl

Voorafgaand aan de show genieten van een heerlijke brunch: