Tijdschema:

Deuren zaal open: 13:00 uur
Aanvang show: 14:30 uur
Pauze: 15:45 uur
Aanvang show deel II: 16:15 uur
Einde: ca. 17:45 uur

Kaarten zijn nog te koop via:

https://www.ntk.nl/voorstelling/music-show-scotland


Route van en naar GelreDome
‚ÄčEigen vervoer
Komt u met de auto dan navigeert u naar Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem. Indien het parkeerterrein van GelreDome vol is wordt u doorverwezen naar het parkeerterrein van de Rijnhal wat op loopafstand ligt.
Klik op deze link https://shop.onlineticket.nl/evenement/3706/1/music_show_scotland/ om met korting vooraf online een parkeerkaart te kopen. U betaalt dan € 12,50 voor uw parkeerkaart.

U kunt ook een parkeerkaart kopen op de dag zelf bij het oprijden van het terrein. U betaalt dan € 15,- Dit kan contant of met PIN worden afgerekend. Zorg dat u uw geld of PIN pas bij de hand hebt voor een snelle doorstroom.

Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Zorg dat u op tijd van huis vertrekt om eventuele drukte voor te zijn.

Openbaar vervoer
GelreDome is goed bereikbaar vanaf station Arnhem Centraal. Hier rijden vanaf 12.00 uur pendelbussen naar GelreDome. Een retourtje koopt u in de bus voor € 5,50
Voor meer informatie over trein en bus tijden kijkt u op www.9292ov.nl

Eten en Drinken
Grand Cafégeopend vanaf 12.00 uur
U kunt voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijke brunch voor € 32,50 per persoon in het sfeervolle Grand Café in het hoofdgebouw. U kunt hiervoor een tafel reserveren via Buitenpoort Catering via https://buitenpoort.nl/bestellen/reserveren-brunch-musicshowscotland of telefonisch via 0481-451120.

U kunt ook in ons Grand Café terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of een kopje thee met iets lekkers.

Promenade en zaalvloer
De horecapunten op de Promenade hebben een divers assortiment met verse ciabatta broodjes, heerlijk worstenbroodjes en saucijzen, tosti’s, verse frites etcetera. Heeft u een entreekaart voor de tribune en of de zaalvloer dan kunt u op de Promenade terecht voor een drankje en iets te eten. Op de zaalvloer zijn ook cateringmogelijkheden, maar met een beperkt assortiment. Afrekenen kan met PIN of cash of met de betaalkaart van GelreDome, de GelreDome Wallet.

Wat mag er mee naar binnen
Tassen, rugzakken etc. groter dan A4 formaat zijn niet toegestaan in GelreDome. Tevens is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen en gevaarlijke voorwerpen (selfiesticks, wapens, vuurwerk etc.)