Boeren, bouwvakkers, truckers en ander volk dat met de handen werkt opgelet!
Op zaterdag 29 januari vindt in het GelreDome de tweede editie van Warkende Helden Live plaats! En jij kunt er bij zijn!

Dit jaar komen we terug met onder andere Mooi Wark, BZB, Henk Wijngaard, Robert Pouwels, Marcel’s Nederpop van Toen, Høken met de Heinoos, Boer Bennie, Beatcrooks en Poar Neem’n. Meer namen volgen nog. De presentatie is, net zoals de eerste keer, in handen van William Bossong van Mooi Wark en Wim ‘Salabim’ van Aperlo van Poar Neem’n.

 
Muziek van het platteland, muziek van de steigers, muziek van de piraten, maar dan vaak met net even wat meer spierballen; dat is in het kort de insteek van het programma. Bij de eerste editie was het qua sfeer een mengelmoesje tussen een feesttent, een Mega Piraten Festijn en een optreden van ons. Zeg maar boerenjongens, krentenbrood. Lui die er met de trekker naar toe gingen. Soms eerder die dag de koeien nog gemolken. En dan gewoon in hetzelfde kloffie naar Warkende Helden. Weet je, daar kom je ook wel met smerige klauwen binnen!
 
De voorverkoop begint VANDAAG! Kaarten à 29,95 euro (inclusief reserveringskosten) zijn verkrijgbaar via warkendeheldenlive.nl.