Tijdschema

13.00 uur - Deuren open
14.30 uur - Aanvang show
15.45 uur - Pauze
16.15 uur - Show deel II
17.45 uur - Einde show


Grand Café 

Voorafgaand aan deze prachtige show kunt u in ons Grand Café op de 3e etage terecht voor een heerlijk kopje koffie, thee of ander drankje met een muffin of andere lekkernij.

Het Grand Café is vanaf 12 uur geopend en bereikbaar via de hoofdingang van GelreDome.

foto van GelreDome.


De Music Show Scotland is de grootste Schotse indoorshow ter wereld!

Beleef deze kerst een unieke Keltische show in het Gelredome in Arnhem: Music Show Scotland Christmas Special. Dit is de grootste Schotse indoorshow ter wereld met een speciaal kerstprogramma voor de hele familie! Music Show Scotland Christmas Special tovert het Gelredome om in magische kerstsfeer en heeft een divers en middagvullend programma. De ruim 300-koppige cast bestaat uit pipers, drummers, danseressen, muzikanten, zangeressen, een kinderkoor en het Ettens mannenkoor en zorgen samen voor een spectaculaire show voor een prachtig kasteeldecor. Dit decor is speciaal voor deze kersteditie aangepast en ook de arrangementen zijn exclusief voor deze kersteditie gearrangeerd.

Als de enorme massed band in full dress uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als “Amazing Grace” en “Highland Cathedral” maar ook populaire kersthits als ‘Little Drummer Boy’ en ‘White Christmas’ worden live gespeeld en zijn slechts een klein onderdeel van het 3-uur durende programma. Combinaties van traditionele en moderne pop- en rockmuziek en mooie choreografieën van zowel Schotse als Ierse dansgroepen onder begeleiding van live muziek, zorgen voor een onvergetelijke middag voor de hele familie.

Op de dag voor kerst, op zaterdag 23 december, zal Music Show Scotland Christmas Special om 14:30 te bewonderen zijn in het Gelredome in Arnhem. Het Gelredome is een ideale locatie die vanuit het hele land goed bereikbaar is. Deze show is een primeur en een totaal nieuw concept. Het is dan ook niet te vergelijken met andere kerstshows. De bijzondere kerstsfeer, het imposante decor, de Keltische kerstliedjes maar ook populaire kerstnummers zorgen voor een fantastisch begin van kerst!

Kijk voor meer informatie op de website van Music Show Scotland.


Maak uw dagje uit compleet en reserveer voorafgaand aan de show een heerlijke brunch. Vanaf 12.00 uur kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant. Reserveren hiervoor kan via: info@buitenpoort.nl of telefonisch: 0481-451120

 

 

 


Video