TICKETS

UITVERKOCHT
Er is geen stadionverkoop op de wedstrijddag.
De kassa's blijven dicht.

Binnen het stadion is er geen 1.5 meter verplichting. Iedereen kan naast elkaar zitten.
Wel is er een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs nodig. Deze is te gebruiken met de QR-code in de CoronaCheck-App

 

Vitesse Fanservice fanservice@vitesse.nl
WhatsApp 06 82 45 42 76
Telefoon 026 880 7337
 

Geen uitsupporters
Deze ticketselectie is uitsluitend bestemd voor supporters van Vitesse. Conform de actuele regelgeving is uitpubliek niet welkom bij deze wedstrijd. Bij een gegrond vermoeden dat u toch supporter bent van de bezoekende club, terwijl u in het bezit bent van een wedstrijdticket, kunnen wij u op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzeggen. Restitutie is in dat geval niet meer mogelijk. Wij verwijzen hiervoor naar de standaardvoorwaarden van de UEFA en het huisreglement van Vitesse.

No away fans
This ticket selection is exclusively for Vitesse supporters. In accordance with current regulations, away fans are not allowed to visit this match. In case there is a well-founded suspicion that you are a supporter of the visiting club with a ticket for this match, we can deny you access to the stadium on the day of the match. In that case, a refund is no longer possible. We refer to the standard UEFA terms and conditions and the home regulations of Vitesse.