Hotel Papendal

Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heerlijk ontspannen
Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven. Maar vind je het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan ben je van harte welkom. Wist je dat ons hotel ook rolstoelvriendelijk is?
Ons hotel beschikt over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. Aan jou de keuze wat bij je past. Neem ook eens een kijkje bij onze hotelfaciliteiten. Van fitness tot onze gezellige Bar Dug Out.

Blijven slapen na het evenement in het Gelredome? Dat kan!
Voor een aantal grote congressen/evenementen in het Gelredome biedt hotel Papendal een speciaal Gelredome arrangement. Je verlengt je uitje met een overnachting en optioneel ook met een heerlijk diner en vervoer van- en naar het Gelredome. Hoe prettig is dat?

Wil je meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via hotel@papendal.nl of via telefoonnummer 026-4837911. Of neem een kijkje op www.papendal.nl, hier kun je direct ook jouw kamer boeken.