Informatie

Tijdens HEROESDOME op zaterdag 2 en zondag 3 juni ontmoet je helden en heldinnen uit de fictieve wereld én uit de realiteit. Heroesdome is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook.

Tijdens Heroesdome ervaar je hoe het is om een held te zijn en ontmoet je je eigen helden (ongeacht je leeftijd). Scoor een handtekening en ontmoet één van je film helden op de Dome-vloer. Laat je held tekenen door je favoriete tekenaar. Laat je verrassen door onverwachte gasten.  Wie is de held die jij graag wil ontmoeten? 

Tijdens Heroesdome wordt er aandacht geschonken aan een groot, werelds aanbod; maak kennis met helden uit ons eigen land, maar ook uit andere landen.

Niet enkel superhelden van het grote scherm zijn aanwezig, maar ook de helden die wat bijzonders hebben gedaan in het échte leven. Een brandweerman, soldaat of documentaire-maker… échte helden die hun levens hebben gewaagd voor andere mensen. Mensen die jouw boek, film of comic ook met een verhaal hebben geïnspireerd. Kom luisteren naar de verhalen van deze echte helden. 

Er wordt voor gezorgd dat je een onvergetelijke dag of zelfs een heel weekend krijgt. 

Heroesdome biedt: film, comics, muziek, sport, cosplay, games, expo's en nog veel meer. Bezoek www.heroesdome.com voor wekelijkse nieuwe aankodigingen van gasten en activiteiten. 


Tickets

Koop uw tickets via onderstaande link. 
Kindertickets en familie tickets tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. 

http://www.heroesdome.com/tickets